UEP! COM ANAM?
Feinejarem a l’hort d’una campiona d’Espanya, tondrem a l’antiga a Sóller i cuinarem una mussaca a Muro

Dijous a les 22.15

Aquesta setmana, l’amo en Toni Ballador, anirà fins al Pla de Sant Jordi per conèixer i ajudar a una dona que ha estat ciclista professional i que ens mostrarà el seu petit hort d’estiu. L’ajudarem a enfilar les tomatigueres, llevarem els cuguls dels alls i fins i tot li donarem qualque consell. Finalment ens mostrarà la seva col·lecció de bicicletes, tots els trofeus aconseguits durant la seva carrera esportiva i la moto del seu pare, el mític Toni Mora.

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, anirà fins a Sóller per ajudar a tondre a un pastor muntanyenc, en Pere Borra. Faran feina a l’antiga emprant les tisores de padrins i pares, i per refrescar-se res millor que aigua de la Serra de Tramuntana.

 

Al rebost d’aquesta setmana, n’Aleix Pizà, mestre d’escola de professió, ens sorprendrà cuinant un plat típic dels Balcans, la Mussaca.

I a Sant Joan, coneixerem a un jubilat enamorat de la seva finca. Ens mostrarà el seu hort, entrecavarà les tomatigueres i ens explicarà el mètode que empra per fer front a la tuta. I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22.15h a IB3 Televisió.