UEP! COM ANAM?
Fira de l’albercoc, formatgers de Menorca i control genètic

Dijous 14 a les 21.40

Aquest dijous, a Uep! Com anam? farem els darrers preparatius per a la Fira de l’Albercoc que se celebra a Porreres el dissabte dia 16.

El nostre presentador Jaume Coll passarà una jornada collint albercocs amb una família amiga del programa. Després, duran la fruita a la cooperativa del poble on la gerent de l’entitat li contarà com va sorgir la idea de fer una fira dedicada a l’albercoc.

En Toni Ballador anirà fins a Alaior a visitar un jove pagès elaborador de formatge. Tots dos faran un tractament insecticida a les vaques, i com no, tastaran alguna fogassa.

Acompanyarem un equip del Servei de Millora Agrària a extreure esperma a un mardà de pura raça mallorquina amb la finalitat de conservar-ne l’espècie.

Un antic xofer d’autobús ens mostrarà la seva vinya a Santa Eugènia mentre treu els brots sobrants dels ceps.

Un jove bunyolí ens prepararà en exclusiva la seva recepta d’ametles amb herbes aromàtiques.

Felip Munar, el nostre mestre de mestres, arrodonirà la vetlada amb les seves gloses, dites i coverbos; les nostres píndoles setmanals de plaer per a l’oïda i per a l’ànima.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org s’emet el programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la secció “A la carta”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris