UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Formatge+de+cabra+pollenc%C3%AD%2C+fraules+de+Manacor+i+escabetx+de+rajada

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Formatge de cabra pollencí, fraules de Manacor i escabetx de rajada

L’amo en Toni Ballador visitarà Pollença per a conèixer de primera mà un grup de joves que es dediquen a l’elaboració i comercialització de formatge de cabra i productes de temporada.

 

Ens explicaran i ensenyaran com fan feina per després dur-nos a veure com les cabres pasturen el torrent de la Vall d’en Marc i el fan ben net d’herbes.

Com no podia ser d’altre manera, acabarem berenant tots plegats de productes locals i tastant aquest deliciós formatge artesanal.

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, visitarà la finca d’un dels majors productors de fraules de Mallorca. Veurem un gran hivernacle on cultiven aquest producte i ens parlaran sobre com funciona el sistema de reg i pol·linització perquè les fraules surtin tan homogènies com sigui possible, a part de les fraules també recollirem pebres i carabassons.

El nostre jove youtuber agrari, en Miquel Montoro, vol comprar dos arbres subtropicals per sembrar a la seva finca. Això el durà fins a Sant Llorenç des Cardassar per a visitar els vivers  Esteva.

Xerrarà amb el propietari dels vivers sobre com sembrar els arbres que vol comprar i de les propietats de cadascun d’aquests arbres.

Al rebost d’aquesta setmana, a la finca de Can Bisquerra de Porreres, cuinarem un deliciós escabetx de rajada amb productes del seu hort.

I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar.

Uep! Com anam  s’emet els dijous a les 22:15 h a IB3 Televisió.