UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Formatjarem+amb+Pau+Debon%2C+tondrem+amb+Vict%C3%B2ria+Maldi+i+farem+acupuntura+a+un+cavall

Dijous a les 21.35

UEP! COM ANAM?: Formatjarem amb Pau Debon, tondrem amb Victòria Maldi i farem acupuntura a un cavall

Aquesta setmana, el programa més pagès i rural de la televisió balear agafarà un caire musical d’allò més interessant amb les aparicions estel·lars de Pau Debon, excantant dels Antònia Font, i Victòria Maldi, cantant també i presentadora dels programes “Connexió Directe” i “No perdis el Compàs” d’IB3.

Al primer se’l trobarà Toni Ballador durant la visita a una arraconada finca de la Serra de Llodrà anomenada Son Mai Arribes. Allà descobrirà que, quan la mítica formació pop mallorquina es va dissoldre, el seu tècnic de so i llums es va reconvertir a pagès, es va posar a viure a fora vila i es va dedicar a elaborar-hi formatges de cabra variats. Serà una trobada ben didàctica, divertida i gustosa! I, per descomptat, el nostre presentador no deixarà passar l’ocasió d’entrevistar els dos exmembres del grup en relació amb el seu passat artístic, ni tampoc la possibilitat d’entonar a duet amb Pau alguns dels èxits sonats del repertori ‘antoniafontià’.

A més, trobarem Victòria Maldi a Llucmajor en plena acció campera, enmig d’una multitudinària tossa, i veurem com s’encarrega de pelar i de treure la llana a la seva ovella preferida. Però també anirem a Manacor i seguirem una experta manescala mentre efectua una sessió d’acupuntura a un cavall. Pels voltants del Castell Son Claret d’es Capdellà, amb Felip Munar i amb un entès d’herbes remeieres, recollirem plantes de tota casta i xerrarem dels seus usos medicinals i de com els ha reflectit el cançoner popular.

Uep! Com anam? s’emetrà aquest dijous 25 de maig a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

 A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.