UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Campi%C3%B3+del+Gran+Premi+Nacional+de+Trot+2022

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Campió del Gran Premi Nacional de Trot 2022

Aquesta setmana, l’amo en Toni Ballador anirà fins a Artà per conèixer el doble campió del Gran Premi Nacional de Trot 2022; diem doble perquè ha guanyat a Son Pardo i a l’hipòdrom de Manacor. El veurem en un entrenament i farem una volta amb ell. Després, coneixerem els altres cavalls de competició que hi ha a la finca i també coneixerem la història del propietari, de la madona i de la família, que ja va guanyar el Gran Premi de Nacional de Trot l’any 1959.

 

En Lander visitarà la Vall de la Nou, de Manacor, on l’Associació Estel de Llevant té sembrades plantes aromàtiques per fer les infusions de T’Estim. Amb tècnics i treballadors, en sembrarem, en recol·lectarem i n’assecarem. I acabarem tastant la infusió guanyadora del premi producte ecològic 2022.

A s’Aranjassa, una exprofessora d’escola ens cuinarà un plat que feia la seva padrina quan treien les primeres patates. Amb el patató que no era comercial feien un plat en salsa, que era el que solien sopar aquell dia.

A Sant Jordi de ses Salines, veurem un hort gairebé perfecte en què l’amo posa tot el seu coneixement sobre arquitectura perquè tot li vagi rodat. També, traurem patates de tres classes diferents.

I com cada setmana, farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar i Munar.

Uep! Com anam? s’emet cada dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió, i en directe al web d’IB3. A més, el podeu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3.