UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Granja+d%26apos%3Bestru%C3%A7os+a+Campos

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Granja d’estruços a Campos

Aquesta setmana, l’amo en Toni Ballador, anirà fins a Son Macià, per parlar de l’Associació de Varietats Locals de Mallorca, que enguany compleix 20 anys, i també ajudarem el pagès a sembrar melons, a esporgar ceps i a entrecavar mallols. Si no sabeu què és un mallol, dijous ho sabreu.

En Lander visitarà una granja d’estruços a Campos. Coneixerem la família que la regenta i ens explicaran l’evolució d’aquests animals i els seus costums. Els ajudarem a donar menjar, a reconstruir part del tancat del recinte i com a recompensa cuinarem i tastarem un ou d’estruç.

 

Als horts de sa Punta de Sant Jordi, una veïnada amant de la cuina tradicional i innovadora collirà verdura de temporada per cuinar una deliciosa truita amb chutney.

A Menorca, coneixerem la primera dona caixera de les Festes de Sant Bartomeu de Ferreries. Ens mostrarà el club Escola Hípica Menorquina, que va fundar juntament amb el seu home, donarà menjar als cavalls, recordarem els seus inicis i que va suposar per ella aquesta experiència tan important pels menorquins.

I com cada setmana, farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar i Munar.

Uep! Com anam? s’emet cada dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió, i en directe al web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3.