UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Hortalissa+d%E2%80%99Hortella+d%E2%80%99en+Cotanet%2C+enfilarem+tom%C3%A0tigues+de+ramellet+i+farem+una+pica+per+beure+per+a+les+abelles

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Hortalissa d’Hortella d’en Cotanet, enfilarem tomàtigues de ramellet i farem una pica per beure per a les abelles

Aquesta setmana al programa Uep! Com anam?, el nostre jove pagès, en Jaume Coll, anirà fins a Sant Joan per conèixer i ajudar la família que regenta la finca d’Hortella d’en Cotanet. Veurem el seu vigorós hort i ajudarem el pare de família a collir pebres de padrón, tomàtigues i síndries, tots productes ecològics i de km 0. Coneixerem també el fill, que és un autèntic amant de la música i que ara prepara esdeveniments musicals a la mateixa finca. Acabarem fent un bon dinar de tumbet amb tota la família i tastant els productes del seu hort. 

D’altra banda, a Vilafranca de Bonany coneixerem un jove pagès que va decidir fa uns anys dedicar-se al cultiu d’hortalissa a la seca. Ens mostrarà la gran plantació que té de tomàtigues de ramellet i ens ensenyarà com fer enfilalls, la manera de conservar més antiga i que encara perdura.  

 

Per la seva banda, el nostre jove youtuber, en Miquel Montoro, fabricarà de manera artesanal una pica de pedra per donar aigua a les abelles.

I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar. 

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió.