UEP! COM ANAM?
Moniatos, mel de tardor i formatjades

Dijous a les 21.40h

Aquesta setmana, al Uep! Com anam? coneixerem un expert apicultor que ens mostrarà com treballen les seves abelles per fer la mel de tardor. Amb flors de romaní, de garrover i altres plantes de floració tardana.

En Jaume Coll visitarà un pagès de Santa Margalida per collir moniatos, netejar les flors del safrà i collir les darreres ametles per fer torró el proper Nadal.

A Sant Antoni de Portmay, un jove agricultor ens mostrarà com cull i elabora preparacions amb aloe vera, una planta ornamental i, a més, amb moltes propietats curatives, reparadores i preventives.

Ses madones des Pinar de Ciutadella ens elaboraran unes formatjades de primera. Una recepta que pot ser tant dolça com salada i que segur vos animarà a fer-ne a casa.

El “youtuber” més famós i influent de fora vila, en Miquel Montoro, tremparà olives a casa per passar l’hivern. Un nou consell del jove més estilós de les xarxes.

I, com cada setmana, el mestre de mestres, el nostre Felip Munar repassarà les millors dites i gloses del nostre cançoner popular.

“Uep! Com anam?” s’emet els dijous a les 21.40 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #UepIB3 i envia’ns els teus comentaris.