UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Oli+de+producci%C3%B3+integrada%2C+ametlles+ecol%C3%B2giques%2C+flors+de+tot+sants+i+coca+de+garrova

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Oli de producció integrada, ametlles ecològiques, flors de tot sants i coca de garrova

Aquesta setmana, l’amo en Toni Ballador, anirà fins a Sant Carles de Peralta per retrobar-se amb un vell conegut del programa que ha decidit apostar per l’agricultura integrada. Amb ell collirem olives amb una màquina molt moderna però també recordarem com es feia antigament. A més, ens explicarà tots els secrets per aconseguir un oli de qualitat i en tastarem diferents varietats.

 

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, tornarà a Campanet per conèixer un jove pagès que treballa per mantenir l’ametlerar que el seu padrí va sembrar. Xerrarem del futur d’aquesta fruita seca i de l’auge de la garrova i l’acompanyarem a dur les ametlles al seu magatzem.

Al rebost d’aquesta setmana una jove model ens preparà una coca dolça amb farina de garrova. Una recepta molt bona de fer i apta per a les persones celíaques.

A Santa Maria del Camí, donarem de menjar a les gallines amb un pagès jubilat que cultiva crestes de gall, unes flors molt curioses que aquests dies van molt cercades per dur al cementeri.

I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar i Munar.

“Uep! Com anam?” s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió.