UEP! COM ANAM?
Oliva blava de la Serra, les darreres matances, mongetes escaldines, llenya i ovelles

Dijous a les 21.30

25/01/2018 21.30

Aquesta setmana, el Uep! Com anam? serà d’altura. Començarem amb en Jaume Coll i una colla de sollerics per Fornalutx, on faran una bona collita d’oliva blava per salar. També passaran per la cooperativa de Sant Bartomeu de Sóller per processar-la i sobretot tastar aquest caviar de la muntanya.

En Toni Ballador passarà una jornada amb una família montuïrera que celebra les seves matances, unes matances tardanes que són les darreres de la temporada. Bones històries de fora vila i sobretot, bon embotit tradicional del Pla de Mallorca per a totes les Illes.

A sa Pobla, una cuinera ben jove ens farà passar la gana amb un bon plat de mongetes escladines. Una recepta tradicional que ha heretat de la seva padrina.

Un pastor de Montuïri ens mostrarà el seu sistema de trasllat que fa servir per passar les ovelles d’una pastura a una altra.

Per Algaida, un jubilat ens mostrarà com talla ametlers morts  per fer bona llenya.

Amb tot això i les gloses i dites del mestre de mestres, en Felip Munar, tendrem enllestida una bona vetlada de dijous.

Cada dijous, IB3 Televisió fa el repàs a fora vila amb els ulls del programa degà de la cadena, Uep! com anam?

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org s’emet el programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.