UEP! COM ANAM?
Ovelles, cabres i porcs a Montuïri, sembrarem bledes i cebes, i farem garrovetes del Papa

Dijous a les 21.40

01/02/2018 21.40

Aquest dijous vespre a IB3 torna Uep! Com anam? carregat de propostes foravileres.

A Montuïri, el nostre presentador, Jaume Coll, coneixerà una família de joves pagesos que tenen cura d’una bona guarda de cabres i ovelles, a més d’engreixar porcs i conrar grans superfícies de gra. Els dos membres de la parella ens explicaran com han arribat a fora vila provinents d’altres llocs ben allunyats de la terra.

En Toni Ballador sembrarà bledes i cebes amb un jubilat de Felanitx que és un glosador de primera, a més d’un pagès excepcional.

Un jove mestre de cuina de Sóller ens prepararà garrovetes del papa, unes postres medievals amb una recepta que ha passat de generació en generació.

Amb un vell conegut del programa passarem un matí per Pollença on ens mostrarà les seves ovelles mesclades de raça mallorquina i Suffolk i una gran plantació d’alvocaters.

A Montuïri coneixerem un duet de pagesos de primera. Mouran una guarda de cabres d’una tanca a una altra i colliran bona verdura a un hivernacle casolà.

Amb aquesta bona volta i les gloses del mestre de mestres, Felip Munar, tindrem a punt el Uep! Com anam? d’aquesta setmana.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org s’emet el programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.