UEP! COM ANAM?
Pasturarem bens, durem un cavall al dentista, farem panades de sípia i cantarem sales pasquals

Dijous a les 21.35

Al programa Uep! Com anam? d’aquesta setmana, prepararem l’arribada de Pasqua feinejant entre animals i animalons a fora vila, recuperant-hi costums folklòrics ancestrals i elaborant menjues típiques de tota la vida amb un suculent toc innovador.

Per començar, l’amo en Toni Ballador visitarà una gent ben entranyable que cria ovelles, gallines i porcs als seus terrenys de Porto Cristo i que, diàriament i en família, fa totes les tasques de camp.  A Pollença netejarem un olivar amb membres de la Fundació Es Garrover, una associació sense ànim de lucre que duu a terme una tasca social admirable afavorint  la integració laboral de les persones amb malalties mentals. A Menorca estrenarem una nova secció dedicada als manescals de les nostres illes i a la tasca que duen a terme en les seves visites a finques i possessions. Avui, consistirà a revisar i sanejar a fons la dentició d’un cavall.

A més, seguint amb la temàtica pasqual, el mestre Felip Munar ens descobrirà els divertits càntics i balls dels salers de Felanitx, i ens explicarà com es va recuperar aquesta secular tradició quan estava a punt de desaparèixer ara fa 40 anys.

Uep! Com anam? s’emetrà aquest dijous 6 d’abril a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.