UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Podar+la+vinya%2C+sembrar+amb+GPS%2C+jove+amazona+i+coca+de+mussola

Dijous a les 21.40

UEP! COM ANAM?: Podar la vinya, sembrar amb GPS, jove amazona i coca de mussola

Com cada dijous, el Uep! Com anam? arriba farcit d’amor per la terra i per la gent que hi viu. Començarem per una gran extensió de vinya de Santa Maria del Camí, on Jaume Coll i una colla de pagesos del poble passaran una bona jornada de poda que, en aquest temps, és essencial per als ceps per tenir una bona anyada a l’hora de veremar.

Sense fer-nos molt enfora, Toni Ballador tastarà els vins de qualitat que elaboren amb l’amo de les vinyes i també passaran revista a les vinyes ja podades.

Sense sortir del món de la vinya, descobrirem el darrer crit en sembra. Veurem com es fa una plantació nova amb la tecnologia més avançada en aquest camp, amb GPS. Una mostra clara que l’ús de les noves tecnologies és bàsica per a una bona cura de fora vila.

Una cantadora de Binissalem ens farà una coca de mussola i verdura. També ens cantarà mentre la coca és dins el forn.

A Sant Antoni de Portmany coneixerem una jove amazona enamorada dels cavalls i de tota classe d’animals.

A més de tot això, sentirem les gloses, les cançons i les dites més inspiradores del mestre de mestres, en Felip Munar.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org s’emet el programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.