UEP! COM ANAM?
Porc, pollastre i arròs de carboner

Dijous a les 21.40h

Aquesta setmana, a “Uep! Com anam?”, en Toni Ballador serà a Sant Carles on un criador de porc de raça eivissenca i formenterenca li mostrarà com treballa per recuperar una raça que, fins fa ben poc estava en perill d’extinció. També triaran pollastres de camp a punt per al consum.

Jaume Coll passarà un matí amb un criador d’ovella roja mallorquina. Amb ell, triaran els millors exemplars de mens per dur a la Fira de Sineu, la més antiga que se celebra a les nostres illes. També coneixerà alguns dels promotors de la fira i criadors de cans de races autòctones.

Una família granadina que conrea un hort preciós a sa Coma farà una bona collida de faves i d’espàrrecs que tenen sembrats.

A Algaida, coneixerem un jubilat que conrea la finca que li va deixar el seu pare en herència i hi cria bons pollastres. Allà hi diposita els esforços i les il·lusions de tota una vida.

La millor arrossera d’Espanya, que és bunyolina, ens elaborarà un arròs de carboner així com toca. Olla de ferro i foc de llenya de la muntanya. El sabor de la terra a cada cullerada.