UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Porcelles+i+vaques+a+Ciutadella%2C+verdura+de+temporada+a+Palma%2C+llom+amb+col+a+Sant+Llu%C3%ADs

Dijous a les 21.30

UEP! COM ANAM?: Porcelles i vaques a Ciutadella, verdura de temporada a Palma, llom amb col a Sant Lluís

Aquesta setmana, el Uep! Com anam? continua feinejant i coneixent el camp de les illes amb totes les feines foravileres de temporada.

Jaume Coll passarà el dia amb un pare i un fill podadors de primera. Faran una bona exsecallada a un ametlerar, també podaran un fasser de més de 20 metres i tallaran un gran pi perquè no faci nosa enmig d’un camí.

En Toni Ballador acompanyarà uns joves pagesos a collir verdura ecològica a prop de Son Ferriol.

Un pagès emprenedor de Sant Lluís ens cuinarà en exclusiva un bon plat de llom amb col, amb productes que cull directament en el seu hort familiar.

La nostra amiga Bel Bonnín ens prepararà uns remeis per millorar la nostra digestió, per combatre els constipats i per depurar i netejar els ronyons.

També collirem llimones eivissenques a Sant Llorenç de Balàfia.

Tot això, teixit entre les sàvies paraules del nostre cançoner amb la veu del nostre mestre Felip Munar.

Uep! Com anam? s’emet cada dijous a les 21.30 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.