UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Prendrem+el+pols+al+camp+formenterer%2C+observarem+aus+a+Pollen%C3%A7a+i+aguiarem+sobre+dues+rodes

Dijous a les 21.35

UEP! COM ANAM?: Prendrem el pols al camp formenterer, observarem aus a Pollença i aguiarem sobre dues rodes

Aquesta setmana, a Uep! Com anam?, l’amo en Toni Ballador tornarà a trescar pels idíl·lics racons de Formentera després d’haver estat un parell temporades sense trepitjar la pitiüsa petita. Acompanyat pel president de la Cooperativa del Camp i per la seva encantadora dona, prendrà el pols a la pagesia local, descobrirà que d’un temps ençà es van recuperant algunes finques agrícoles abandonades i ens revelarà la faceta més rural i autèntica de l’illa mentre dóna una mà als seus amfitrions en diverses tasques d’hort, com ara sembrar dacsa i pipes, plantar tomatigueres i aixecar un marge.

I per celebrar el feliç retorn així com toca, el nostre presentador s’escaparà cap a les Bodegues Terramoll per tastar el deliciós vi que enguany s’ha endut la medalla de plata al prestigiós certamen internacional “Bacchus”.

Tendrem, idò, un reportatge central d’aires ben paradisíacs, però la resta de llocs foravilers que visitarem tampoc no quedaran enrere.

Al Port de Pollença en Felip Munar ens descobrirà el curiós Centre de Turisme Ornitològic de La Gola: un peculiar oasi, mescla entre parc urbà i reserva d’avifauna, on gaudirà d’una agradable passejada mentre hi observa l’esponerós esclat primaveral de la naturalesa.

A Montuïri, amb una moderna parella d’amants de les motos, aguiarem una tradicional greixonera d’ous a una caseta rústica.

I, al terme de Sant Joan, sembrarem melons amb un pagès de potada per poder-ne disposar aquest estiu.

De les Pitiüses a les Gimnèsies, farem bones feines de pertot i passarem un guster amb la millor gent campera; si a vosaltres també vos fa ganes compartir la nostra joia, ja sabeu què heu de fer dijous vespre. Vos hi esperam!

Uep! Com anam? s’emetrà aquest dijous 4 de maig a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.