UEP! COM ANAM?
Productes de KM 0 de Bunyola, feines animaleres a Eivissa i cuinarem canons amb conill a Menorca

Dijous a les 22.15

Aquesta setmana, al programa Uep! Com anam?, l’amo en Toni Ballador anirà fins a Bunyola per ajudar un personatge molt famós de les revetles. Colliran faves, sembraran tomatigueres i prepararan una comanda de productes ecològics per servir a un restaurant de la zona. Coneixerem a tots els integrants d’aquesta agrupació i escoltarem el que pot ser un dels èxits d’aquest estiu.

 

Per altra banda, el nostre jove pagès, en Jaume Coll, anirà fins Eivissa, a la localitat de Sant Carles de Peralta per a conèixer i ajudar un pare i fill en les feines diàries de la finca. Munyiran cabres, tastarem formatge casolà, pasturarem les ovelles i passarem els esterrossadors a l’antiga, amb l’ajuda d’una mula.

Al rebost d’aquesta setmana, el cuiner d’una cafeteria molt coneguda de Ciutadella ens cuinarà un plat típic, com són els canons amb conill, ho tastarem amb bona companyia i música en directe.

A Sant Llorenç, coneixerem a un veïnat jubilat de 84 anys que passa el temps fent feines fora vileres al seu hort. Veurem com entrecava les tomatigueres, lleva les males herbes i ens ensenya els arbres fruitals i les seves gallines.

I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar.

Uep! Com anam s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió.