UEP! COM ANAM?
Recuperem finques a ciutat, pasturarem ovelles a Pollença i podarem a l’estil francès.

Dijous a les 22.15

Aquesta setmana a Uep! Com Anam?, l’amo en Toni Ballador visitarà una finca de Ciutat gestionada per la Cooperativa de Coanegre. Feinejarem i xerrarem dels plans de present i futur. A més coneixerem el propietari dels terrenys i sabrem el motiu d’aquesta cessió.

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, es desplaçarà fins a Pollença per conèixer en Tomeu de Morell, un criador i pastor d’ovelles Suffolk. Ens mostrarà la seva finca i xerrarem sobre pagesia, mentre treuen la guarda d’ovelles a pasturar. Finalment veurem una plantació d’alvocats que va sembrar ara fa quaranta anys.

Al rebost d’aquesta setmana, una al·lota de Porreres ens cuinarà a la finca dels seus pares unes magnífiques croquetes de colflori. Una versió renovada de la tradicional de tota la vida.

Al llogaret de Biniagual, coneixerem a un enòleg francès que ens explicarà les característiques i la importància de la poda, en una versió no vista habitualment a Mallorca.

I farem glosses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3