UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Segar+i+ventar+llegums%2C+un+bon+licor+d%E2%80%99herbes%2C+una+collita+d%E2%80%99albercocs+i+la+ITV+a+un+cavall

Dijous a les 21.35

UEP! COM ANAM?: Segar i ventar llegums, un bon licor d’herbes, una collita d’albercocs i la ITV a un cavall

Aquesta setmana, a Uep! Com anam? farem tota casta de feines de camp de la temporada estiuenca a l’estil tradicional i d’altres a l’estil més contemporani.

Visitarem Son Macià on, l’amo en Toni Ballador ajudarà a segar i a ventar faves a l’antiga, talment com es feia dècades enrere. A més, la collita de llegums serà d’una varietat ben ancestral i gairebé extingida avui en dia: faves negres de llavor seleccionada.

Ancestral serà també la recepta del licor d’herbes de mestre Biel, que Felip Munar aprendrà a preparar per terres de Puigpunyent. I per acompanyar l’elixir boscà i rebaixar els seus potents efectes embriagadors, cuinarem un dolç mallorquí a quatre mans, amb dues madones placeres ben xalestes a es Pil·larí. També collirem albercocs petits i ben gustosos a Porreres i recordarem com era un temps aquesta  mateixa tasca i aquest conreu quan, tothom al poble, s’hi dedicava.

D’altra banda, a la secció de manescals, passarem la ITV a un cavall de Sant Carles de Peralta per esbrinar com es troba de salut, abans de vendre’l a un comprador interessat.

Uep! Com anam? s’emetrà aquest dijous 29 de juny a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

 A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.