UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Sembra+dels+darrers+melons

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Sembra dels darrers melons

Aquesta setmana, l’amo en Toni Ballador, anirà fins a Vilafranca de Bonany per sembrar els darrers melons d’engany. Revisarem els meloners i els seus fruits i aprendrem una manera de sembrar moniatos, perquè surtin tots més o manco iguals. Acabarem tastant un meló de temporada i collit al seu punt, cosa que només poden fer els productes de quilòmetre 0. També xerrarem de com ha canviat el carrer principal del poble.

 

En Lander farà una visita a tot un personatge de l’illa d’Eivissa, un explorador que ha fet la volta al món un parell de vegades i que ha duit a la seva finca de Vila algunes de les coses que ha après dels seus viatges. Sembrarem, veurem i tastarem tot el que ens permeti la vista.

A Porto Cristo, una madona molt xalesta ens cuinarà una granada d’albergínies que va aprendre de fer de la seva padrina i que ella ha anat modificant al seu gust.

A Montuïri, veurem un home molt actiu que ha trobat en el fora vila el seu espai per desconnectar del dia a dia de Ciutat. Amb ell collirem carabassins i cebes, i encara menjarem qualque albercoc.

I com cada setmana, farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar i Munar.

Uep! Com anam? S’emet cada dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió, i en directe al web d’IB3. A més, el podeu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3.