UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Sortejarem+formatges+de+Menorca%2C+arrabassarem+safr%C3%A0+i+reviurem+Biniagual

Dijous a les 21.35

UEP! COM ANAM?: Sortejarem formatges de Menorca, arrabassarem safrà i reviurem Biniagual

Aquesta setmana, el programa Uep! Com anam? viatjarà per tot arreu de Balears per oferir-vos el bo i millor de l’actualitat pagesa. Al reportatge central, trobarem Toni Ballador trescant per Menorca i ens presentarà la bona gent que es cuida de Son Quart, un preciós lloc de vaques i porcs de Ciutadella on es produeix una llet ben gustosa i on elaboren formatges i sobrassades de primera.

Des de Menorca, a més de participar en diferents tasques vaqueres, l’amo en Toni posarà en marxa el sorteig setmanal d’un lot fabulós dels millors formatges de la Denominació d’Origen Mahón-Menorca entre tots els espectadors. No vos ho podeu perdre!

Tampoc vos podeu perdre la passejada exclusiva que Felip Munar farà per Biniagual per contar-nos una història fascinant, en companyia d’un testimoni d’excepció,  i com aquest llogaret va quedar completament desert en haver perdut tots els seus conreus a causa de la fil·loxera, al segle XIX, i com va ressuscitar a partir dels anys 60 de la passada centúria.

I seguint de volta, a Eivissa, admirats de la feina curiosa d’arrabassar bulbs de safrà que veurem fer a la finca d’un polivalent emprenedor local. A Manacor, seguirem una xalesta manescala mentre fa  massatges estimulants i terapèutics a un cavall. I finalment, una pagesa sollerica compartirà una recepta de coca ben dolça.

Ja ho sabeu, idò: si voleu xalar i quedar bocabadats, no vos perdeu el nou recorregut que farem de punta a punta pel territori agrícola insular.

Uep! Com anam? s’emetrà aquest dijous 11 de maig a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.