UEP! COM ANAM?
Porcs i vedells a Ciutadella, possessió de Son Pisà i peus de porc

Dijous a les 21.30

04/01/2018 21:30

Cada dijous, IB3 Televisió fa el repàs a fora vila amb els ulls del programa degà de la cadena, Uep! com anam?

Jaume Coll començarà el dia a Ciutadella amb una família pagesa de primera. Amb ells, tendrà cura de porcells, de vedells i segarà pastura per a una guarda ben gran de vaques lleteres.

Felip Munar visitarà la possessió bunyolina de Son Pisà, unes cases i unes terres amb més de 400 anys d’història que romanen vives en el record i  en les vivències de na Catalina, la senyora que hi habita.

També coneixerem un pare i un fill que fan la llenya del seu tros de fora vila, i un pagès de 91 anys que cada dia treballa i conra el seu hortet.

En la secció de receptes aprendrem, de la mà d’una madona de ciutat, com es fan uns bons peus de porc, un plat que ve molt de gust en aquests dies de fred.

Tot això, amanit amb les gloses, les dites i els refranys del nostre cançoner popular amb el mestre de mestres: Felip Munar.

Uep! Com anam? s’emet cada dijous a les 21.30 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org s’emet el programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.