UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Temps+de+batre%2C+trampes+3D%2C+galetes+d%E2%80%99oli+i+ases+i+vi

Dijous a les 21.40

UEP! COM ANAM?: Temps de batre, trampes 3D, galetes d’oli i ases i vi

Aquest dijous, a les 21.40 h, en Jaume Coll passarà una jornada de feina amb uns pagesos de Sant Llorenç per segar i batre faves per a alimentar una gran guarda d’ovelles. Rebran la visita del nostre youtuber més jove i pagès, en Miquel Montoro, que els donarà una mà.

En Toni Ballador coneixerà a Ciutadella un jove inventor que ha dissenyat una trampa revolucionària per a insectes i plagues als cultius. Una trampa que fabrica amb una impressora 3D. Noves tecnologies al servei d’allò més tradicional.

També amollarem una guarda d’ases al torrent d’Andratx. Una manera efectiva i respectuosa de dur el llit del torrent ben net.

A Porreres, coneixerem un jove que es cuida d’una petita vinya que li dona el vi que necessita per passar l’any.

I a Artà, dos joves ens elaboraran unes galetes d’oli amb un toc de sobrassada. Una delícia que podreu trobar en el llibre “Davantal posat”. Un recull de receptes tradicionals que el mes d’abril va veure la llum.

Com cada dijous, comptarem amb les gloses, dites i coverbos del mestre de mestres, en Felip Munar.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org s’emet el programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la secció “A la carta”.