UEP! COM ANAM?
Tendrem cura de porcs i ovelles, visitarem un moliner de sa Pobla i farem tres tipus de salses del receptari tradicional

Dijous a les 21.40

19/07/2018 21.40

El programa de la gent del camp a les Illes, el “Uep! Com anam?”, torna aquesta setmana carregat de vivències i d’històries pageses.

Començarem per Sant Antoni de Portmany, a una gran explotació agrícola i ramadera, on Jaume Coll collirà pastanagons de diferents castes i colors. A més, alimentarà  i se’n cuidarà de porcs i ovelles.

Toni Ballador visitarà un moliner de sa Pobla. Amb ell posarà el molí al vent i ens mostrarà en exclusiva el fons del pou, d’on surten fins a 40.000 litres d’aigua per hora. Imatges espectaculars mai vistes a IB3.

Un excapellà de Montuïri ens mostrarà el seu hort; bones figues flors, tomatigueres i un petit albelló on antigament s’amarava la fusta per tal que no es podrís.

A Santa Maria del Camí, una cuinera experimentada ens elaborarà tres tipus de salses del receptari tradicional. Tres acompanyaments de luxe per a carns, peixos i verdures.

I, com cada dijous, el mestre de mestres, Felip Munar, ens contarà i cantarà bones gloses i dites del llibre inabastable, immemorial i cert del nostre cançoner popular.

El “Uep! Com anam?” s’emet els dijous a les 21.40 h a IB3 Televisió, a ca vostra! Seguiu les nostres etiquetes i enviau-nos comentaris amb el hashtag #UepComAnamIB3.