UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Tornam+al+Dijous+Bo%2C+collim%C2%A0+carabasses%2C+visitam+la+possessi%C3%B3+de+Mei%C3%A0+i%C2%A0+preparan+pebres+envinagrats

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Tornam al Dijous Bo, collim  carabasses, visitam la possessió de Meià i  preparan pebres envinagrats

Aquesta setmana farem fira a la fira de les fires: el Dijous Bo, el primer després de la pandèmia. L’amo en Toni Ballador farà una volta pel mercat pagès i per la tradicional mostra d’animals. També anirà fins al Pla de na Tesa, a Marratxí, per conèixer un antic comercial que ara que s’ha jubilat té cura de l’hort de la família. Amb ell farem solcs per a sembrar-hi verdura d’hivern amb l’ajuda d’una llinyola i collirem carabasses per a repartir entre els veïnats.

El nostre mestre de mestres, en Felip Munar, visitarà la possessió de Meià, al municipi de Sant Joan. Amb la senyora i el seu fill coneixerem l’esplendorós passat d’aquesta finca i posarem en marxa un antic molí fariner. A més, ens mostraran una mata a la qual se li atribueix la llegenda de la mata escrita de Ramon Llull.

Al rebost d’aquesta setmana un jove de Porreres ens preparà un arròs brut en un entorn molt inspirador: enmig d’unes vinyes.

I a Vilafranca de Bonany, collirem pebres per envinagrar amb el fill de l’amo en Pep de Son Bats, el padrí de 102 anys que va protagonitzar un anunci que va fer la volta al món.

 

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepComAnamIB3.