UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Torrentada+al+Llevant%2C+bunyols%2C+vedells+i+embotit

Dijous a les 21.40

UEP! COM ANAM?: Torrentada al Llevant, bunyols, vedells i embotit

Aquesta setmana, a “Uep! Com Anam”?, en Toni Ballador farà una volta pel fora vila del Llevant de Mallorca afectat per la tràgica torrentada del 9 d’octubre. Pagesos d’Artà i de Sant Llorenç ens mostraran com han afectat els desbordaments dels torrents a les seves finques. Tancaments arrabassats i arbres caiguts donaran testimoni de la força de l’aigua que va empènyer la comarca del Llevant.

A Ciutadella, en Jaume Coll farà feina de valent amb una família que engreixa vedells de raça menorquina i porcs per fer porquejades. També li explicaran com elaboren embotits típics de Menorca, a més de tastar-ne algun.

El mestre de Mestres Felip Munar ens farà un recull de gloses de glosadors actuals que han volgut donar testimoni de les conseqüències devastadores de l’aigua desbordada. Una tragèdia que també ha fet desbordar la creativitat i el dolor d’aquests joves per deixar constància, en forma de paraula, dels dies negres que hem viscut a les Illes aquesta darrera setmana. Dies que recordarem per sempre.

I com que som a les portes de la festa de les Verges, dues madones de Felanitx ens elaboraran uns bunyols de patata per celebrar la festivitat així com toca i gaudir de les tradicions.

 

Uep! Com anam?” s’emet els dijous a les 21:40h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #UepIB3 i envia’ns els teus comentaris.