UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+trasplantarem+tapereres%2C+plantes+ornamentals+de+temporada%2C+farem+cria+de+caragols+i+cuina+d%E2%80%99antany

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: trasplantarem tapereres, plantes ornamentals de temporada, farem cria de caragols i cuina d’antany

Aquesta setmana a Uep! Com Anam?, l’amo en Toni Ballador anirà fins a la finca de sa Serra d’en Fradinet de Campos. Allà coneixerà en Jaume, un aficionat al camp i a les tapereres. També coneixerem la madona de la finca, que ens mostrarà el seu petit hort, i l’ajudarem a collir bledes amb les quals farem un plat molt antic: peix de la terra.

El nostre jove pagès, Jaume Coll, donarà una mà als planters de Son Roig de Sant Joan. Farem feina amb una màquina capaç de plantar mil cossiols per hora i veurem uns hivernacles tecnològicament molt avançats. Finalment, ajudarem a preparar les plantes per dur a vendre als mercats.

Al rebost d’aquesta setmana, les germanes de ca na Niell de Sineu ens cuinaran una recepta d’antany i procedent del receptari de la seva mare: ànnera amb olives, segur que us agradarà.

S’acosta el dia de Sant Marc i per això hem fet una visita a Tot Banyes a Llubí, una nova granja especialitzada amb la cria de caragols. En coneixerem el procés de reproducció, quins són els seus depredadors i un nou sistema de refugi per als mesos de molta calor.

I farem glosses i dites amb el nostre mestre de mestres, Felip Munar Munar.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe al web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3