UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Sembrats+perduts+a+Ferreries%2C+alimentarem+vedells+i+porcs%2C+farem+doma+cl%C3%A0ssica+i+elaborarem+confitura+de+figues+de+moro

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Sembrats perduts a Ferreries, alimentarem vedells i porcs, farem doma clàssica i elaborarem confitura de figues de moro

Aquesta setmana, l’amo en Toni Ballador, anirà fins a Ferreries per recollir la peça de formatge que va fer amb la família del lloc de Son Arret. Amb l’amo del lloc recorrerem la finca i veurem de primera mà els sembrats destrossats per mor de les fortes pluges de fa dues setmanes.

 

Acompanyarem el petit de la casa a fer la tasca que té encomanada cada dia: donar de menjar als vedells i als porcs. També xerrarem amb el padrí que ens mostrarà la seva col·lecció de perdius i ens explicarà d’on li ve aquesta afició. I amb la madona del lloc posarem oli a unes fogasses de formatge totalment personalitzades.

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, visitarà una família de sa Pobla ben animalera. Coneixerem una femella de poni de només sis mesos i assistirem a una classe de doma clàssica per a infants. A més, prepararem sacs de patates per dur a vendre al mercat.

Al rebost d’aquesta setmana dos germans de Palma ens mostraran com fan confitura amb les darreres figues de moro de la temporada.

A la finca de son Fogó de Petra sembrarem patates vermelles i collirem un parell de pebres amb un pagès de 92 anys que ens contarà vivències del temps de la guerra.

I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió.