UEP! COM ANAM?
Visitam l’hort dels blavets de Lluc i anam fins a Fartàritx de Pollença

Dijous a les 22.15

Aquesta setmana el programa compleix 10 anys d’emissions i l’amo en Toni Ballador, visitarà l’escolania de Lluc. Coneixerem el seu projecte educatiu i els seus alumnes; i amb ells sembrarem hortalissa i herbes aromàtiques. Acabarem la visita a Lluc sentint «La Salve» i li demanarem a la Mare de Déu per 10 anys més de Uep! Com anam?

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, anirà fins a la finca de Fartàritx on l’esperen per moure les ovelles d’una tanca a una altra. També exsecallaran les oliveres i donaran una ració extra al bestiar. Després es trobaran amb el batle de Pollença i l’antic pagès de les cases de Fartàritx. Amb ells recordarem com es vivia i com feien les feines anys enrere a aquesta possessió.

Al rebost d’aquesta setmana, després de tantes panades i rubiols, farem un poc de bonda i na Joana Maria Sureda de Manacor, ens cuinarà uns deliciosos carabassons farcits amb productes de la terra.

A Artà visitarem a un vell conegut del programa i mestre artesà de la palma, que ens mostrarà el seu darrer invent, una munyidora feta de palets. Com no podia ser d’altra manera elaborarà una senalla que regalarà al nostre jove youtuber Miquel Montoro.

I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22:15h a IB3 Televisió.