UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Visitarem+l%E2%80%99hort+de+l%E2%80%99Era+de+Pula%2C+cuinarem+frit+de+pop%2C+graparem+tomatigueres+i+farem+un+insecticida+natural

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Visitarem l’hort de l’Era de Pula, cuinarem frit de pop, graparem tomatigueres i farem un insecticida natural

Aquesta setmana al programa Uep! Com anam?, l’amo en Toni Ballador visitarà l’hort de l’Era de Pula de Son Servera. Passarem la jornada en aquest hort de 6.600 metres quadrats on es fan bones tomàtigues, síndries i molta més hortalissa. Coneixerem el seu impulsor i la seva colla d’amics i amb tots ells farem una bona collita. Després berenarem tots plegats i acabarem fent una competició de pes i qualitat de síndries i aprendrem els secrets per collir-les al seu punt.

A Eivissa, a la zona del Buscastell, mare i fill del restaurant Es Ventall ens sorprendran cuinant un magnífic frit de pop. Segur que vos agradarà!

 

Tornant a Mallorca, a Llucmajor coneixerem un pagès que ens mostrarà com grapar les tomatigueres i la manera per tenir manco herba dins el sembrat.

D’altre banda, el nostre jove youtuber, en Miquel Montoro, ens mostrarà com fer un concentrat totalment ecològic que va molt bé per fer front a la plaga de polls.

I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió.