UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Visitarem+Son+Felip+de+Ciutadella+i+cuinarem+una+coca+arrossegada.+%C2%A0

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Visitarem Son Felip de Ciutadella i cuinarem una coca arrossegada.  

Aquesta setmana a Uep! Com Anam?, l’amo en Toni Ballador coneixerà a un padrí i el seu nét, amants de la pagesia. Junts exsecallaran oliveres, trauran a pasturar les ovelles i finalment descobrirem una afició d’en Miquel net, que ben aviat contagiarà al nostre presentador.

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, es desplaçarà a la finca de Son Felip de Ciutadella, una de les més grosses que hi ha a Menorca. Actualment els pagesos que l’exploten utilitzen una tècnica d’agricultura regenerativa. Els ajudarem amb la feina diària movent el bestiar i l’aviram i veurem com lleven les males herbes d’un sembrat ecològic.

Al rebost d’aquesta setmana, en Pep de Pollença ens prepararà una deliciosa coca arrossegada amb ceba confitada. Emprarà ingredients ecològics i de la nostra terra i l’enfornarà a un forn de llenya.

Anirem fins a inca a conèixer un jubilat conductor d’autocar durant molts d’anys i que avui en dia, s’entreté fent feines de camp a la seva finca. Ens mostrarà els seus animals i el veurem adobant amb el seu tractor.

I farem glosses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3