UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Visitarem+un+magatzem+d%E2%80%99adobs+i+ajudarem+una+fam%C3%ADlia+pagesa+d%E2%80%99una+vaqueria+de+Campos

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Visitarem un magatzem d’adobs i ajudarem una família pagesa d’una vaqueria de Campos

Veurem com l’envasen amb l’ajuda d’una màquina ensacadora. També l’ajudarem a collir cols i herba sana i l’escoltarem cantar mentre berenam.

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, anirà fins a la vaqueria de l’hort de Son Coves a Campos per ajudar a una família a donar menjar a les vaques i als vedells recents nats. Coneixerem a la madona, als néts i també al padrí, que ens contarà l’evolució d’aquestes granges fins a dia d’avui i ens mostrarà la col·lecció de trofeus guanyats al llarg de la seva vida professional. També veurem com fa feina un robot de darrera generació per munyir les vaques dia a dia.

Al rebost d’aquesta setmana un jubilat i veïnat d’Algaida ens cuinarà unes delicioses sopes mallorquines, amb productes acabats de collir a la finca de Son Munar.

A la finca de ca na Felipa de Vilafranca coneixerem a un amant de la natura, de les excursions i del bon vi. Ens mostrarà la seva finca on té sembrada vinya i veurem els seus invents per combatre els ocells perquè no es mengin el raïm.

I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar.