UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Viurem+una+gran+jornada+pagesa+a+sa+Casa+Blanca%2C+menarem+ovelles+de+campionat+i+cantarem+tonades

Dijous a les 21.35

UEP! COM ANAM?: Viurem una gran jornada pagesa a sa Casa Blanca, menarem ovelles de campionat i cantarem tonades

Dijous vespre, a Uep! Com anam? visitarem tota casta de paratges idíl·lics i de racons bucòlics de la nostra ruralia.

Per començar, trobarem l’amo en Toni Ballador que tresca el cor del Prat de Sant Jordi i feineja amb una família pagesa que conra farratges i fa un poc d’hort per guanyar-se les sopes diàriament. Amb ells, gaudirem d’una intensa jornada feinera en la seva companyia. També ens descobrirà algunes de les dificultats que han hagut d’afrontar i com ho han fet per superar-les.

Al mateix temps, als peus del Puig de Santa Magdalena d’Inca, visitarem la magnífica guarda d’ovelles roges de Son Jover que enguany han guanyat el concurs morfològic de la fira de Sineu. A Palma, a les instal·lacions de l’Hípica Son Gual, acompanyarem una manescala tot terreny a revisar la dentició d’un bon cavall veterà. A Manacor, de la mà del mestre Felip Munar, ens delectarem amb Madò Margalida Fullana, una gran tonadora que al juny serà homenatjada per l’Escola de Mallorquí; la sentirem cantar velles tonades del nostre camp i explicar com va transcórrer la seva joventut pagesa a la possessió de Son Fortesa.

Finalment, per omplir la butza després de tant de trui, cuinarem un bon arròs matancer a Formentera amb un simpàtic güelo que ens farà de xef i amb un boixet ben agut que li farà d’ajudant.

Uep! Com anam? s’emetrà aquest dijous 18 de maig a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.