Un+documental+sobre+la+relaci%C3%B3+del+guitarrista+Paco+de+Luc%C3%ADa+amb+Mallorca

18 03 2024

Un documental sobre la relació del guitarrista Paco de Lucía amb Mallorca

El documental mostra l’estreta relació del guitarrista flamenc amb l’illa

Pots gaudir, a IB3 a la carta, del documental Paco de Lucía a Mallorca, una vida entre dues aigües, una producció d’IB3 Televisió amb la col·laboració de Quindrop Produccions Audiovisuals.

Paco de Lucía a Mallorca, una vida entre dues aigües és un treball que descobreix l’estreta relació del gran guitarrista flamenc amb l’illa. Paco de Lucía escollí Mallorca l’any 2005. Des de llavors sempre deia que havia trobat el seu lloc al món. Des de la seva arribada fins a la seva sobtada mort l’any 2014 a Playa del Carmen, Yucatán, Paco de Lucia, la seva segona dona, la mexicana Gabriela Canseco, i els seus dos fills tingueren una vida plàcida, adaptats a una idiosincràsia que els permetia una vida discreta i reservada. El documental fa un recorregut per la seva vida a Mallorca a través de la seva vídua, els músics i els amics.

Quina va ser l’experiència de De Lucía a Mallorca? On vivia? Què li agradava fer? Un recorregut pel Paco de Lucía mallorquí a través de la seva vídua, els seus fills, els músics i els amics.