Una avaria deixa sense aigua les urbanitzacions de Sa Coma i el Pla de Sa Coma a Bunyola

Ja fa més de 24 hores que no es poden dutxar, ni rentar els plats ni les dents

Indignació entre els veïns de les urbanitzacions de sa Coma i el Pla de Sa Coma a Bunyola perquè l’avaria a una de les bombes impulsores els ha deixat sense subministrament d’aigua.

Des de les 11 del matí d’ahir, no en tenen. Els afectats són més d’un centenar i asseguren que ja fa més de 24 hores que no es poden dutxar, ni rentar els plats i han de comprar aigua de garrafa per beure. Pilar Luque, portaveu dels veïnats afectats, reclama als micròfons d’IB3 Ràdio solucions urgents.

Els afectats han demanat explicacions a l’Ajuntament, que s’ha compromès a subministrar-los amb reserves de camions d’aigua i amb una distribució per intervals per compensar a cada un dels nuclis urbanitzats...així i tot, els veïns asseguren que continuen sense aigua.

Des de l’Ajuntament de Bunyola confirmen que dijous una de les bombes impulsores es va avariar. El batle Andreu Bujosa explica que s’ha optat per una solució transitòria a l’espera d’una bomba de més potència que demà dilluns ha d’arribar de Barcelona.

Fins que no s’instal·li el nou aparell, el batle admet que hi pot haver problemes de subministrament entre els residents de la part alta de la urbanització de Sa Coma. El motiu: el pendent dificulta la distribució.