X

Una filtració a premsa, el detonant pel qual el president del Consell de Formentera destituirà José Manuel Alcáraz

Sa Unió assegura que Llorenç Córdoba vol crear un govern en paral·lel, envoltat d'assessors

24/02/2024

Una filtració a premsa, el detonant pel qual el president del Consell de Formentera destituirà José Manuel Alcáraz

El president del Consell de Formentera ha explicat que la decisió de destituir al vicepresident i conseller de Promoció Econòmica, José Manuel Alcaraz que es farà efectiva el pròxim dilluns, s’ha degut a causa d’una filtració intencionada que s’ha fet a premsa aquesta mateixa setmana. En la informació es diu que Llorenç Córdobaha ampliat el seu personal de confiança amb un lletrat de la casa al qual se li ha donat un extra de 1.200 euros.

Per Sa Unió aquesta és una mostra més que està formant un govern paral·lel. La crisi va començar quan Córdoba va anunciar que es plantejava deixar de donar suport al Govern a finals de novembre. Després, els seus socis l’acusaren d’haver demanat un sobresou i demanaren la seva dimissió, ell va demanar la d’Alcaraz, però cap es va produir. Finalment, el president va rebaixar la tensió i va dir que ja no demanava dimissions i volia governar amb la coalició que encapçalava i amb la que havien guanyat les eleccions.

Però el tancament de la crisi va ser en fals. Dilluns quan es faci efectiva la destitució s’espera una nova resposta de Sa Unió que a principi d’any va expulsar el president del seu grup.

Notícies relacionades >

24/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris