Durant la pandèmia, molts joves deixaren l'hostaleria per dedicar-se al camp
Cada vegada són més els joves que deixen l’hostaleria i decideixen dedicar-se al camp a Eivissa. Aquest dimecres, s’ha organitzat una jornada a Buscastell, a Sant Antoni, per mostrar com es treballa a una finca ecològica. Una activitat que no ha deixat d’augmentar en els darrers dos anys.
Raimon Torres és un pagès de la finca de Terra d’Eivissa, on cultiva molta varietat de fruites i verdures ecològiques. Té tant de treball que cada vegada li costa més donar l’abast. “Ens està costant, aquí hem passat d’1,5 hectàrees de cultiu a 3”, ha explicat Raimon Torres.
En els darrers dos anys ha duplicat la seva producció, moment que coincideix amb el començament de la pandèmia de la covid. La crisi va ser un punt d’inflexió per a molts joves, que varen deixar l’hostaleria per dedicar-se al camp. “Ha crescut moltíssim, molta gent jove com jo ha donat una espenta important”, ha dit Torres.
Torres treballa, sobretot, amb els mercats de Forada, de la cooperativa de Sant Antoni i amb venda directa des d’aquesta mateixa finca situada a la zona de Buscastell.
L'accidentat va ser evacuat amb traumatisme cranial i possible fractura de vèrtebres
El socialista torna a Menorca per centrar-se també, segons diu, en la seva tasca d'oposició al govern insular