Unforgettable.+Inoblidable+Toni+Socias

EPRTVIB informa

Unforgettable. Inoblidable Toni Socias

Aquest dissabte a la nit, IB3 Televisió emet el documental Unforgettable. Inobidable Toni Socias, un espai que vol retre homenatge a la figura del polifacètic Toni Socias.

Escriptor, pintor, decorador, músic, actor… Va ser també fundador de Peor Imposible, el grup de la moguda madrilenya en el qual es va donar a conèixer Rossy de Palma, amb cançons com Susurrando, Ortopedia o Sida. A Socias se li atribueix de fet el mèrit d’haver portat la moguda madrilenya a Mallorca i ha estat una figura molt important en la cultura de la ciutat.

També va ser fundador de Diabéticas Aceleradas, director artístic de la Colcada dels Reis d’Orient de Palma i dinamitzador com a pocs de la vida cultural mallorquina. A més, va arribar a col·laborar amb Fangoria, apareixent amb Diabéticas Aceleradas en el videoclip de ‘Hagamos algo superficial y vulgar’.

Sense cap dubte, va ser un creador irrepetible que ens va abandonar sobtadament, ara fa dos anys, deixant un gran buit al món artístic balear.

Al documental es farà un recorregut per la seva vida i obra contada a través dels seus companys i companyes de Peor imposible (Rossy de Palma, Fernando Estrella, Lina Estrany…), de les Diabéticas Aceleradas (Pep Noguera, Lina Mira, Joan), de la seva parella (Miguel Díaz) i de les nombroses persones que coincidiren amb ell i que avui l’enyoren sense remei.

Unforgettable. Inoblidable Toni Socias s’emetrà dissabte a les 21.40 h. També es podrà veure per IB3 Global i al servei de televisió a la carta.