Vict%C3%B2ria+al+l%C3%ADmit+del+Palma+Futsal+a+la+pista+del+Betis

S'ha imposat per 3-4 i manté el lideratge de la lliga nacional de futbol sala una jornada més

Victòria al límit del Palma Futsal a la pista del Betis

El líder de Primera deixa enrere les tres darreres derrotes del 2020. 23 segons ha tardat el Palma Futsal a inaugurar el nou any contra el Betis de Juanito. Rafa López avança el conjunt d’Antonio Vadillo després d’una bona assistència de Vilela. El brasiler ha pogut marcar el segon quan encara no s’havia complit el primer minut de partit. El Betis també ha tengut les seves ocasions, però tant Barrón com la defensa estan encertats. Al minut 9, des del córner, arriba el 0 a 2. Hamza remata a plaer la centrada de Lolo. El tercer dels palmesans ha estat obra de Vilela, conseqüència de la lluita i insistència del brasiler.
L’inici dels palmesans ha estat gairebé immillorable, però el Betis ha sabut reaccionar gràcies al porter jugador. A 4 minuts del descans, els andalusos han retallat distàncies amb el gol de Borja Blanco.
Abans de partir als vestidors, hi ha hagut una gran ocasió per a cada equip. Un pal dels bètics i un xut de Vilela. La segona meitat ha pogut començar ben igual que la primera, però en aquest cas als 15 segons el xut de Raúl Campos s’estavella al travesser. No havia passat ni mig minut i el Betis sí que encerta en la primera que té. Ivi fa el 2 a 3 amb la col·laboració de l’esquena de Vilela.
El brasiler ha tengut el 2 a 4, però ni ell ni Raúl Campos han estat capaços de marcar. Tampoc Mati Rosa en aquesta acció que acaba amb un nou pal.
El partit ha entrat en uns minuts protagonitzats pels dos porters: Barrón i Cidao. Pareixia que la pilota no volia entrar, fins que a 3:41 del final, el Betis ha aconseguit empatar un marcador de 0 a 3. De nou, Ivi ha fet mal al Palma amb el 3 a 3. Però en una bona contra dels mallorquins, Cidao es precipita en la sortida i Lolo ho sap aprofitar per avançar de nou el Palma. 3 a 4 i 2 minuts i 34 segons per defensar el resultat.
Barrón ha estat el salvador dels de Vadillo amb una aturada clau.
El Palma Futsal estrena el 2021 amb victòria i lideratge.