Vict%C3%B2ries+d%26apos%3BUrbia+Volei+Palma+i+ConectaBalear+Manacor+als+partits+ajornats

Victòries d’Urbia Volei Palma i ConectaBalear Manacor als partits ajornats

La Superlliga Masculina de voleibol ha tornat de la millor manera pels equips mallorquins amb victòries als partits que havien estat ajornats per mor de positius en coronavirus.

Per una banda l’Urbia U Energia Volei Palma que ha guanyat en cinc sets, 2 a 3, davant el CV Duero Sòria amb parcials de 25-17, 19-25, 25-27, 25-21, i 11-15.

I victòria també del ConectaBalear Manacor contra el Barça, en el seu cas amb més solvència, per 3 sets a 0, 25-19 25-17 i 25-12.

Recordam que tots dos partits havien estat ajornats per mor de casos positius en coronavirus a les plantilles, per una banda positius al conjunt palmesà i per altra banda, en el cas del Manacor positius en el seu rival, el Barça.

I el que ara es veu obligat a aturar la competició és l’UD Eivissa Ushuaia Volei que ha anunciat dos positius per COVID19 a la seva plantilla i ha hagut d’ajornar els seus partits de dijous i du, contra Barça i CV Terol.

Els pròxims partits pels equips mallorquins són, per una banda l’Urbia Volei Palma visitarà diumenge a les 20:15 h al CV Terol i el mateix dia a les 20:00 h el ConectaBalear Manacor visita al Mellilla.