VITAMINA+3%3A+El+programa+de+salut+d%26apos%3BIB3+R%C3%A0dio

VITAMINA 3
El programa de salut d’IB3 Ràdio

Divendres a les 18h

Cada divendres a les 18.00 h podeu escoltar el programa de salut Vitamina 3, amb Araceli Bosch. Pel programa d’avui, tractaran diversos temes:

Coneixerem la història de na Judith, una nina de 7 anys a qui s’ha diagnosticat la síndrome de Fires, una malaltia rara que provoca atacs epilèptics constants i que va començar quan tenia 5 anys. Parlarem amb els seus pares, el que suposa aquesta malaltia i que poden fer per combatre-la

Tot seguit, parlarem del tema d’actualitat, l’obligatorietat de dur mascareta tot i poder mantenir les distàncies de seguretat en llocs públics. Aprendrem a com respirar bé amb mascareta i ho farem amb el doctor Felipe Nicolau, pneumòleg de la Juaneda. També contestarà algunes de les preguntes dels nostres oients.

També rebrem la visita de la infermera Estela Terrer. Amb ella parlarem de vida activa i de rutes saludables. Na Sully ens contarà com ha creat unes mascaretes per sortir a caminar.

Finalment, el nostre estudiant de medicina Antonio José Navarro ens parlarà de l’endemà dels exàmens, ja que passa net al 5è curs.

El programa es pot seguir en directe des de https://ib3.org/directe?c=radio i a les sintonies habituals d’IB3 Ràdio: Mallorca (106.8), Menorca (88.6) i Eivissa i Formentera (93.7)