VITAMINA+3%3A+Som+el+que%C2%A0menjam%C2%A0i%C2%A0menjam%C2%A0com+vivim

Divendres a les 18h

VITAMINA 3: Som el que menjam i menjam com vivim

Els divendres a les 18.00 h del capvespre tenim l’equip del programa Vitamina 3 preparat per oferir-vos una nova edició del seu programa. Com tots, estrenen nova temporada aquest setembre amb més novetats.

Començaran el programa entrevistant al catedràtic emèrit d’Antropologia Social Jesús Contreras. És el director de l’Observatori de l’Alimentació (ODELA) de la Universitat de Barcelona. El 18 de setembre fa una conferència amb el títol amb el qual han volgut titular el programa, a l’Institut Menorquí d’Estudis dins el programa de l’Escola de Salut Pública de Menorca.

Farem la secció ‘Farmàcia de guàrdia’ on parlarem amb Montserrat Pons i Boscana. Ens explicarà les propietats medicinals de les figues (és el propietari de Son Mut a Llucmajor amb més de 300 varietats de figueres).

A la secció ‘Cinema i salut‘, parlarem de la pel·lícula Intocable, que ens ajudarà a donar una visió sobre la paraplegia i la tetraplegia.

És el primer programa de la nova temporada, per això donarem la benvinguda a aquesta i també a l’estudiant de Medicina que col·labora normalment al programa. Ha estat fent feina a un hospital de Múrcia durant l’estiu.

Finalment, anirem compartint els hàbits saludables dels nostres oients. També inclouran el tema tan d’actualitat, sobre les vacunes per als nascuts després del 1970.

Podeu seguir el programa a Twitter, comentar, posar-vos en contacte… i utilitzar l’etiqueta #Vitamina3IB3.

Per seguir el programa en directe i escoltar-lo des del web: https://ib3.org/directe?c=radio