X

Vox dona per tancada la crisi després d’arribar a una reconciliació amb els diputats díscols

Segons fonts, la direcció d'Abascal hauria demanat l'acta de diputat de Sergio Rodríguez i que tant ell com Idoia Ribas deixessin de ser portaveus del Grup Parlamentari

08/02/2024

En la foto, el secretari general de Vox, Ignacio Garriga, en la seva visita el passat 16 de gener al Parlament acompanyat dels diputats del partit a les Balears. / ISAAC BUJ – EUROPA PRESS

Redacció

Vox ha donat per tancada avui la crisi oberta en el Grup Parlamentari de les Balears, després que cinc diputats rebels expulsessin la líder del partit, Patricia de las Heras, i el president del Parlament, Gabriel Le Senne.

Una delegació de la Secretaria General de Vox s’ha reunit aquest dijous amb els cinc diputats díscols per reconduir la situació. Finalment, han arribat a un acord, del qual es desconeix el contingut concret, però si ha transcendit en un comunicat que Gabriel Le Senne continuarà com a president del Parlament de les Illes i que el Grup Parlamentari, que va quedar controlat pels cinc diputats rebels, tornarà a incloure Le Senne i Patricia de les Heras.

“Amb voluntat d’enteniment, totes les parts afectades han solucionat diferents malentesos i han acordat continuar treballant units per complir el compromís adquirit amb els votants de Vox i les mesures encara sense desenvolupar per millorar la vida dels ciutadans de les Balears”, ha indicat el partit dirigit per Santiago Abascal.

A més, segons ha pogut saber IB3 Notícies, en aquesta reunió, la direcció nacional de Vox hauria demanat l’acte de diputat de Sergio Rodríguez, i que tant Rodríguez com Idoia Ribas deixessin de ser portaveus del Grup Parlamentari. En les darreres hores, dins el grup dels cinc díscols, hi començava a haver desavinences perquè n’hi havia que volia un acord per tancar la crisi.

Notícies relacionades >

08/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris