VOX, LA AMBICIÓN DE SANTIAGO ABASCAL

Dissabte 08 a les 21.40

Vox, la ambición de Santiago Abascal” destapa qui s’amaga darrere la presidència de Vox, i es pregunta quins interessos van empènyer Abascal a abandonar Euskadi i traslladar-se a Madrid per començar una carrera política basada en la radicalitat.

La directora i presentadora del programa de ‘360º’ d’ETB2, Eider Hurtado, s’entrevista amb Santiago Abascal i recull el testimoniatge dels qui l’han conegut de prop. És el president de VOX un polític de fermes conviccions o el mouen altres motivacions personals?

Hurtado s’entrevista amb Abascal i recull el testimoni dels qui el coneixen, com Borja Sémper, president del PP de Guipúscoa i membre de les Noves Generacions.

A més, ‘360º’ aconsegueix localitzar a tres exafiliats de VOX que tracen un descarnat retrat del polític basc, al qual coincideixen en assenyalar com un ‘oportunista’ que s’ha refugiat en la formació verda per satisfer les seves aspiracions econòmiques i professionals. Tanmateix, parlen les amenaces que diuen haver rebut per concedir a l’equip de ETB l’entrevista.

El programa aprofundeix en el finançament del partit, les sospites sobre el seu origen i el vincle amb organitzacions d’extrema dreta com el mexicà El Yunke.

‘Vox: La ambición de Santiago Abascal’ s’emet aquest dissabte 8 de desembre a les 21.40 h a IB3 Televisió.