Wayne Petti

Un antic conegut de la promotora repeteix visita musical per omplir de carisma l’escenari

Aquest canadenc, de trajectòria molt intensa, acumula una desena de discos repartits entre la seva banda principal Cuff the duke, les col·laboracions amb altres formacions (Hayden, The Hylozoists) i la trajectòria en solitari amb la qual edità el 2007 “City lights Align”. 

Nominat en diverses ocasions als prestigiosos premis Juno (2011 i 2012), Wayne Petti ha estat tocant a Mallorca, de la mà de Pecan Pie, tant en solitari com amb la banda al complet, i cada vegada ha demostrat l’esplèndid nivell que és capaç de tenir quan fa sonar la seva guitarra. 

Aquest artista, ben enfora de relaxar-se, després de quasi quinze anys en actiu sense descans, ja prepara el sèptim disc de la seva història musical al capdavant dels Cuff the duke, banda que completen Paul Lowman, Al Jolson, François Turenne i Thom Hammerton, i per la qual han passat una desena de músics més. 

Estam, a més, davant una banda que comença a tenir un renom internacional molt intens, que passa per grans crítiques musicals, fetes de cap a cap del planeta, ja que des del Canadà fins a Austràlia, la formació ha posat en òrbita (en directe i en format gravat) el seu talent. Una ajuda extra ha estat el fet d’estar inclosos en la banda sonora de la sèrie de culte ‘True detective’.

El concert de Wayne Petti, a pesar d’esser un visitant que torna a protagonitzar el Summer Pie, no deixarà indiferent ningú. Dissabte, a les 21.15 h, i si no, en diferit a l’IB3 Música especial Summer Pie que s’emetrà diumenge a les 19.00 h.