ZOOM%3A+Aquest+dissabte%2C+%E2%80%98Presoners+del+joc%E2%80%99

Dissabte a les 20.00

ZOOM: Aquest dissabte, ‘Presoners del joc’

El joc és ja una de les principals opcions d’oci entre la població, sobretot entre els joves. Un entreteniment legal que comporta grans beneficis, tant als empresaris com a les institucions que aprofiten els grans imposts que genera el sector. Beneficis però que no són tan profitosos per als jugadors, que durant l’any passat varen apostar a Espanya més de 35 milions d’euros en qualsevol de les múltiples modalitats que els ofereix el mercat.

I és que el gran auge d’aquesta indústria fa que alguns d’ells corrin el perill de caure presoners del joc.

El programa Zoom en presenta alguns casos. Ludòpates que un dia, assetjats pels deutes, varen reconèixer la seva addicció. Ells són valents i han aconseguit sortir-hi, tot i les grans dificultats que troben cada dia.

Avui a Balears podem trobar 133 salons de joc, 61 d’ells a Palma. La gran proliferació d’aquests establiments on, a més ja es poden trobar màquines d’apostes esportives, sumat a les campanyes agressives de joc en línia protagonitzades per famosos, fan que aquesta indústria estigui molt impregnada a la societat. Una gran atracció, que pot comportar un alt risc.

Zoom s’emet dissabte a les 20 h a IB3 Televisió. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 amb l’etiqueta #ZoomIB3, i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.