ZOOM%3A+%E2%80%98Carreteres+en+el+punt+de+mira%E2%80%99

Dimarts a les 22.40

ZOOM: ‘Carreteres en el punt de mira’

Acaba de començar l’expropiació forçosa dels terrenys per fer l’autovia Llucmajor- Campos. Per a alguns, l’única solució per millorar-hi la seguretat. Per als ecologistes, un consum injustificat de territori. A Eivissa, la meitat de l’illa queda embossada quan ha d’anar a Vila. A Menorca, la carretera general és el tema de debat fa dècades.

Fa anys que hi cerquen solucions, però quina és la bona? Autopistes? Desdoblaments? O més transport públic i limitar-hi els cotxes? Es consumeix massa territori o s’ha de prioritzar posar fi als punts negres?

Al Zoom d’aquesta setmana analitzam els diversos punts de vista que acompanyen als projectes d’ampliació de les carreteres a les Balears. Ens hem acostat a alguns dels expropiats, i també coneixerem el punt de vista d’alguns polítics que a la legislatura passada estaven en contra de construir més carreteres, i, ara des de l’Administració, han acabat per construir-les, amb més o manco canvis.

També analitzarem amb experts quines són les possibles solucions alternatives per tal d’acabar amb la saturació de cotxes que hi ha a les Balears, I no només als mesos d’estiu.

El debat que sempre acompanya a les obres a les carreteres, aquest dimarts a les 22.40 hores, al Zoom.

Zoom s’emet cada dimarts a les 22.40 h a IB3 Televisió. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 amb l’etiqueta #ZoomIB3 i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.