ZOOM%3A+%E2%80%98Circuit+Tramuntana%E2%80%99

Dissabte a les 19.55

ZOOM: ‘Circuit Tramuntana’

Els batles i veïns de la Serra de Tramuntana denuncien, des de fa anys, que el que és un entorn idíl·lic es converteix els caps de setmana en un circuit de curses. Desenes de motocicletes de gran cilindrada recorren la carretera de la Serra i alteren, segons els residents, la calma i la pau de la zona.

El programa Zoom ha parlat amb totes les parts d’aquest conflicte de convivència. Els comerciants, l’administració, la Guàrdia Civil, els aficionats a la motocicleta i els veïnats.

Les imatges del programa recullen els moments de màxima concentració de motocicletes, els controls de trànsit, les mesures de renou i tot un seguit d’actuacions que es duen a terme per intentar minvar l’impacte d’aquesta activitat. Per a uns, es tracta de curses il·legals, mentre que els protagonistes asseguren que en general compleixen la normativa de trànsit i que han de poder circular amb tota normalitat.

Zoom s’emet dissabte a les 19.55 h a IB3 Televisió. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 amb l’etiqueta #ZoomIB3, i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.