ZOOM
“El boom del cicloturisme”,

Dimarts a les 21.35

Les Balears reben cada any prop de 150 mil ciclistes, un turisme esportiu que gasta diàriament 40 euros més que un turista de sol i platja. Un agent desestacionalitzador que ha obligat el sector hoteler de les Illes a especialitzar-se. Els hotels s’han adaptat per a poder oferir més serveis, i ha augmentat l’oferta complementària. De fet, aquesta setmana a Zoom acompanyarem Bernat Vallori en una ruta des del port d’Alcúdia al coll de sa Batalla, a Escorca, la més popular segons la xarxa social per a esportistes Strava.

També anirem amb els integrants de la Coordinadora de Camins de Ciutadella per a reivindicar rutes públiques i segures a Menorca.

I farem un repàs a les curses que s’organitzen arreu de les Illes com la Mallorca 312, la Ibiza BTT d’Eivissa o la carrera Camí de Cavalls 360 a Menorca.

Tot, per reivindicar les característiques que han convertit les Illes Balears en un paradís per als amants del cicloturisme, i per veure quins són els efectes adversos que crea aquest tipus de turisme per als habitants de les Illes i per al medi ambient.

Zoom, “El boom del cicloturisme” s’emet aquest dimarts 2 de maig a les 21.35h a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3, amb l’etiqueta #ZoomIB3, i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.