ZOOM%3A+El+conflicte+ambulant

Dimarts a les 21.35

ZOOM: El conflicte ambulant

En els darrers tres anys, a les Balears s’han decomissat 100 mil productes falsificats per valor de més de 15 milions d’euros. Una actuació de la Guàrdia Civil que no ha aconseguit aturar l’arribada de productes il·legals per via marítima. Aquests objectes són adquirits per venedors ambulants que intenten vendre a les platges i en altres zones d’interès turístic.

I és allà on lluiten contra les autoritats locals, per poder guanyar un sou que els permeti fer front a les necessitats bàsiques diàries. La Policia Local persegueix aquesta pràctica il·legal, però en la majoria dels casos no l’aconsegueix aturar. Tot i requisar el material i imposar una sanció econòmica, els venedors tornen a la platja. És la lluita per la supervivència. Darrere la venda ambulant s’hi refugien persones immigrades que cerquen, desesperades, una oportunitat laboral que no arriba.

Davant aquesta situació, què poden fer les autoritats? Han de multar els venedors o els compradors? S’estan cercant solucions reals per erradicar la venda ambulant?

Totes aquestes preguntes i d’altres trobaran resposta a Zoom: Conflicte ambulant, aquest dimarts 30 de maig a les 21.35h a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3, amb l’etiqueta #ZoomIB3, i al Facebook: facebook.com/IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció ‘A la carta’.